Oppas op locatie

Ben je op zoek naar oppas op locatie voor bijvoorbeeld een verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft? Dat kan! Onze oppassers kunnen de kids vermaken en nemen en in overleg zelf schmink en spelletjes mee zodat de kinderen een topdag hebben! Wij verzoeken je vriendelijk een mail te sturen aan info@oppaseigenwijs.nl of even te bellen. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Bruiloften
Bedrijfsfeesten
Verjaardagen

Bruiloften

Ben je op zoek naar een oppas voor op jullie bruiloft? Onze oppassers komen netjes gekleed en kunnen de kinderen vermaken met spelletjes, dansen en knutselen. En natuurlijk houden ze ook een oogje in het zeil. Afhankelijk van het aantal kinderen en de leeftijden van de kinderen, kunnen wij een of meerdere oppassers voor je regelen. Mail of bel ons om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Bedrijfsfeesten

Ook voor bedrijfsfeesten kunnen onze oppassers ingezet worden om de kinderen op te vangen en te vermaken met spelletjes, dansen en knutselen. En natuurlijk houden ze ook een oogje in het zeil. Afhankelijk van het aantal kinderen en de leeftijden van de kinderen, kunnen wij een of meerdere oppassers regelen. Mail of bel ons om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Verjaardagen

Het is mogelijk om een of meerdere oppassers voor je te regelen, afhankelijk van het aantal kinderen en de leeftijden van de kinderen, om de kinderen bezig te houden. Ze kunnen ook verkleedkleren en spelletjes meenemen voor kinderen zodat het een onvergetelijke dag wordt! Mail of bel ons om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Oppas Eigenwijs voorziet je overdag én ‘s avonds van oppas in: Amersfoort, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Scherpenzeel en Woudenberg. Staat jouw huis ergens anders? Geen probleem! mail naar info@oppaseigenwijs.nl en wij zoeken een lieve, leuke en betrouwbare oppas voor je.